Participació en el saló de BizBarcelona

Mecanisme d’Ajust en la Frontera pel Carboni de la Unió Europea
08/12/2023
L’economia circular al Bàsquet Català
08/12/2023
Mecanisme d’Ajust en la Frontera pel Carboni de la Unió Europea
08/12/2023
L’economia circular al Bàsquet Català
08/12/2023

El passat 4 i 5 de octubre, Oicos amb l’acompanyament de Inigest van presentar un stand d’exposició en la zona de PIMEC (petita i mitjana empresa de Catalunya) a la fira de BizBarcelona. Aquest esdeveniment ha superat les nostres expectatives i ens ha ofert una perspectiva renovada per afrontar els reptes i les oportunitats que se’ns presenten.

Durant aquests dos dies, BizBarcelona i el Saló de l’Ocupació han congregat en un mateix espai les eines, l’acompanyament i l’ajuda proporcionada per diversos agents, tant públics com privats, compromesos amb la promoció econòmica de la regió. És gratificant veure com aquest esdeveniment ha reunit una àmplia varietat de recursos i serveis que, sens dubte, enfortiran la nostra empresa i altres PIMEs similars.

El saló de BizBarcelona oferia diferents serveis, incloent tallers, activitats, espais d’assessorament, demostracions, conferències i xerrades amb la participació de diferents ponents. L’espai tenia la presència de més de 160 empreses i entitats.

El saló tenia dos branques principals, la digitalització i la sostenibilitat, els temes de les conferències i tallers amb més seguiment han estat particularment interessants. Com poden ser les vendes, l’ús d’intel·ligència artificial, la ciberseguretat, el màrqueting digital i la innovació en el comerç minorista.

Aquest esdeveniment ha estat una autèntica font de coneixement per a nosaltres i estem segurs que ens ajudarà a créixer i a contribuir al desenvolupament econòmic local. Estem amb ganes de participar en futures edicions de BizBarcelona i continuar aprenent i creixent com a empresa, juntament amb el recolzament de PIMEC.