Implantació de projectes d'economia circular

Volem ser el vostre referent per aconseguir reduir costos, generar nous projectes de negoci, solucionar problemes de gestió, i incrementar les vostres ventes a través d’una correcta estratègia empresarial i de comunicació en sostenibilitat.
En definitiva, fomentar canvis per obtenir productes i serveis amb una petjada de carboni mínima, tendint a tancar els fluxos d’energia, aigua i materials i fomentant així una evolució cap a l’economia circular.


Simbiosi Industrial

T’ajudem a trobar el teu col·laborador ideal per ser més competitiu. El teu subproducte o excedent pot ser ideal per una altra empresa; la peça clau que et falta per fer el salt la pot tenir-la algú molt proper. Digue’ns què et fa falta o quin problema tens i buscarem la millor alternativa.

OÎCOS planteja projectes viables i econòmicament favorables per portar les tesis de la ecologia industrial a la realitat, procurant minimitzar els subproductes i residus d’un grup d’empreses, afavorint l’aprofitament energètic compartit i l’estalvi en l’ús i tractament conjunt de l’aigua.

Formem part de la major xarxa d’experts en simbiosi industrial de Catalunya, treballant en xarxa i cercant els millors experts per trobar així les millors solucions.

Demanar informació

Ecoinnovació

T’ajudem a traçar un camí per la millora del teu negoci mitjançant l’estratègia de la sostenibilitat, la millora ambiental i la eco-innovació.

El medi ambient esdevé cada cop més una possible estratègia per a millorar la competitivitat dels nostres negocis, deixant de ser un tràmit burocràtic per passar a ser realment una fórmula de diferenciació, de supervivència, de promoció o, simplement, de reducció de costos.

OÎCOS realitza els treballs de disseny i gestió de projectes subjectes a convocatòries de finançament directe provinent de la Unió Europea. Poseu la idea, el projecte, les instal·lacions, o el know-how. I nosaltres ho completem amb la gestió, contactes i coneixement.

Us oferim metodologia lògica i adaptable a qualsevol necessitat, grandària i tipus d'organització.

Demanar informació

Green Marketing i comunicació

Implantació de projectes d'economia circular

Sovint realitzem accions que contribueixen a millorar la nostra sostenibilitat. Per què no fem d'aquestes accions un actiu comercial? Per què no lliguem els conceptes

MÀRQUETING + MEDI AMBIENT?

Si dissenyem una estratègia orientada a una millora ambiental dels nostres productes i processos, podem estalviar costos i, possiblement, millorar la nostra imatge i augmentar les nostres vendes.

EN DEFINITIVA: SER + COMPETITIUS.

Demanar informació