Oîcos s’associa a Som Mobilitat

Ajuts a la retirada d’amiant i per a instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic
13/05/2023
IDI_Ajuts a plans d’innovació i sostenibilitat en l’àmbit de la indústria manufacturera
14/06/2023

Des del passat 15 de maig, Oicos s’ha fet soci del servei de Som Mobilitat. Una empresa que té com objectiu principal aconseguir una mobilitat sostenible, compartida i elèctrica. Ofereix una xarxa de vehicles elèctrics compartits a través d’una aplicació mòbil a preus competitius. L’objectiu principal és emprar el servei quan no puguis utilitzar cap altre mitjà de transport que no sigui el vehicle privat, i tot i això, continuïs escollint una opció ambientalment responsable.

El vehicle elèctric compartit ofereix un estalvi econòmic als socis i sòcies, ja que només paguen per usar el vehicle quan realment el necessiten, evitant els costos anuals associats a ser propietaris d’un vehicle. D’altra banda, l’economia col·laborativa és una estratègia clau en economia circular, maximitzant el valor del vehicle, la seva rendibilitat i evitant l’ús inncecessari de recursos.

Ofereix avantatges ambientals i socials, ja que si aquests serveis s’estenen i es crea una xarxa de vehicles elèctrics prou amplia, només s’usarà el vehicle privat quan realment es necessita, obtenint carreteres i carrers amb menys cotxe i més aparcaments i zones lliures a les ciutats.

Gràcies a aquesta iniciativa, a Oicos reduirem encara més la nostra petjada de carboni en els desplaçaments laborals.