S’obre nova convocatòria de Cupons ACCIÓ per combatre el canvi climàtic

S’aprova el PERTE d’Economia circular
30/06/2022
Ajuts per a la implantació d’instal·lacions d’energies renovables tèrmiques en diferents sectors de l’economia
16/11/2022

S’obre nova convocatòria de Cupons ACCIÓ per combatre el canvi climàtic

Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa ofereixen un descompte econòmic directe que es pot bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació, sostenibilitat o noves tecnologies a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Uns ajuts únics que ja han beneficiat a 3.000 empreses catalanes i que han servit per acompanyar-les a vendre a nous països, a implementar o desenvolupar noves tecnologies o a adaptar el seu model de negoci als canvis de l’entorn.

Tot i que els Cupons ACCIÓ 2022  arriben amb novetats, el que no canvia, però, és que s’exhaureixen en poc temps. Prepara’t i tria el cupó que més s’adapti a les teves necessitats. El termini s’obre el proper 5 de juliol!

Qui es pot beneficiar?

Aquests ajuts van dirigits a pimes amb establiment operatiu a Catalunya amb un mínim de 2 anys de vida a data de publicació de la convocatòria.

La quantia màxima de la subvenció dels Cupons ACCIÓ per combatre el canvi climàtic és de 8.000 euros.

Els projectes subvencionats es podran executar des de l’1 de gener de 2022 i el 30 de setembre de 2023.

L’empresa beneficiària podrà rebre fins a tres cupons amb un màxim d’un cupó per cada línia d’ajut.

Que ofereix l’ajuda?

Avançar cap a la neutralitat climàtica representa la gran oportunitat empresarial dels propers anys. Els Cupons ACCIÓ per combatre el canvi climàtic* són el primer pas per fer-ho possible. Amb ells podràs identificar oportunitats d’innovació tecnològica per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle o per disminuir la vulnerabilitat de l’empresa respecte l’emergència climàtica.

Les empreses beneficiàries podran desenvolupar les següents actuacions:

  • Una diagnosi ambiental i un full de ruta tecnològic.
  • Un informe personalitzat per incorporar o desenvolupar tecnologies verdes, a partir de validacions, assajos o testatges.
  • Definir una estratègia en sostenibilitat.
  • Un pla d’acció i recomanacions per a la mitigació o adaptació al canvi climàtic.

Ajut màxim de 8.000 euros.

Quin tipus de projectes s’accepten?

Termini

Recorda que els cupons es concedeixen per ordre cronològic de sol·licitud i solen exhaurir-se en poc temps. La convocatòria dels Cupons ACCIÓ per combatre el canvi climàtic obrirà a partir del 5 de juliol a les 9 del matí. Presenta la teva sol·licitud abans del 15 de novembre o abans de l’exhauriment del pressupost.

La subcontractació dels serveis cal fer-la a través d’algun d’aquests proveïdors acreditats per ACCIÓ*

Des d’OÎCOS estem especialitzats en la preparació d’ajudes en l’àmbit del canvi climàtic, contacta amb nosaltres i valorarem com optar a aquesta línia d’ajuts.

Tota la info https://www.accio.gencat.cat/ca/serveis/innovacio/innovacio-empresarial/cupons-accio-a-la-competitivitat-de-lempresa/#canvi-climatic