Cupons a la innovació i economia circular 2019

Photo by Battlecreek Coffee Roasters on Unsplash
Ajuts a inversions per mitigar el canvi climàtic en processos de transformació alimentària
22/10/2019
Autosuficiència energètica a empreses del Berguedà
04/11/2019

Cupons a la innovació i economia circular 2019

Properament es publicarà la nova convocatòria de subvencions per impulsar la innovació a les empreses. Els Cupons a la Innovació són cupons de descompte econòmic directe que es poden bescanviar per un servei expert d’innovació ofert pels proveïdors acreditats d’ACCIÓ. Amb un ajut econòmic màxim és del 80% fins a 5.000€, els cupons ajuden a innovar en els productes i processos, alhora que es poden establir col·laboracions estratègiques per als diferents negocis.

El 23/10/2019 s’han publicat les bases reguladores dels ajuts per aquest 2019, mentre que la convocatòria està prevista pel mes de novembre.

Els beneficiaris poden ser empreses amb establiment operatiu a Catalunya, amb plantilla entre 5-250 treballadors i amb un mínim de 5 anys de vida, podent sol·licitar fins a 2 cupons dins les categories:

  • Innovació
  • Economia Circular
  • Fiscalitat
  • Propietat Industrial

Els cupons d’Economia Circular permet realitzar serveis enfocats a l’ecodisseny de productes, serveis i/o processos (existents o nous). Les propostes d’accions poden eanar encaminades a disminuir el consum de recursos, allargar la vida útil de productes, prevenir la generació de residus o facilitar la reutilització i el reciclatge.

Els tècnics d’OICOS estem acreditats per Acció com assessors en economia circular i energia i recursos. Si teniu una idea, no espereu més, els cupons s’otrguen per estricte ordre d’entrada de la sol·licitud. Contacteu amb nosaltres i us assessorem!

Termini: 4 de desembre de 2019