Premi medi ambient a l’Associació d’empresaris Bufalvent

Els plàstics: en el punt de mira a Europa
02/08/2018
Oîcos i l’Economia Circular a Capital Ràdio
06/08/2018

Premi medi ambient a l’Associació d’empresaris Bufalvent

El projecte de l’oficina Sinergies Bufalvent, la primera oficina de simbiosi industrial de Catalunya, va rebre el premi Medi Ambient 2018 de la Generalitat de Catalunya en la modalitat d’iniciatives de protecció i millora del medi ambient.

Aquest projecte de l’Associació d’empresaris del Polígon Bulfalvent de Manresa va néixer l’any 2014 amb l’objectiu d’optimitzar els recursos materials i energètics del Polígon Industrial de Bufalvent, i finalment l’any passat es va crear l’oficina, ampliant el seu radi a tota la comarca del Bages, i convertint-se en l’entitat de referència en el foment de la transició de les empreses del Bages cap a l’economia verda i circular.

Des d’OÎCOS, celebrem el reconeixement a aquesta iniciativa capdavantera que, juntament amb l’equip de Símbiosy, hem contribuït a impulsar. Enguany seguim col·laborant i assistint tècnicament en el projecte el projecte. Més informació.

Llegeix aquí l’entrevista d’ El punt Avui a la responsable de l’oficina de simbiosi industrial Bufalvent Montserrat Ambròs, gerent dels empresaris i al tècnic de sinergies, Josep Rosell, responsable de projectes d’economia circular i medi ambient d’Oîcos i membre de l’equip de Símbiosy i Ialaena.