Oberta convocatòria per projectes CLIMA 2019

Subvencions per activitats en Parcs Naturals a la província de Barcelona
26/03/2019
Participació en el IV Forum sobre medi ambient i Món Local
16/04/2019

Oberta convocatòria per projectes CLIMA 2019

El FES-CO2 llança la seva vuitena convocatòria de Projectes Clima per seleccionar projectes en els coneguts com “sectors difusos”. D’aquesta manera es pretén donar suport i fomentar activitats baixes en carboni mitjançant l’adquisició de les reduccions verificades d’emissions generades.

Els Projectes Clima del Fons de Carboni per a una Economia Sostenible són projectes de reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEH) ubicats a Espanya i desenvolupats en els coneguts com “sectors difusos” (no subjectes al sistema europeu de comerç de drets d’emissió ). El FES-CO2 incentiva la realització d’aquests projectes mitjançant el pagament als promotors seleccionats d’una quantitat determinada per tona de CO2 equivalent (tCO2i) reduïda i verificada. Enguany el preu segueix establert en 9,70€/TnCO2

Les propostes s’han de presentar mitjançant el Document d’Idea de Projecte (PIN) abans del 26 d’abril de 2019.

En la darrera convocatòria, OÎCOS va aconseguir la signatura del contracte per la venta d’emissions de CO2 pel projecte “DE INCORPORACIÓN DE CALDERAS DE BIOMASA DE ALTA EFICIENCIA EN DISTINTOS EQUIPAMIENTOS DE USO PÚBLICO”, amb l’empresa H2O Air Quality.

Més info a: FES-CO2 – Ministerio para la Transición Ecológica