Ajuts per implantar i renovar sistemes de gestió ambiental (EMAS)

Aprovada l’estratègia estatal d’economia circular
06/06/2020
Programa voluntari de compensació d’emissions de gasos d’efecte hivernacle
01/07/2020

Ajuts per implantar i renovar sistemes de gestió ambiental (EMAS)

Esteu pensant en implantar l’EMAS a la vostra organització? Heu de renovar-lo en breu? Ara és un moment ideal, doncs el Departament de Territori i Sostenibilitat ha convocat per aquest 2020 subvencions per al foment dels sistemes voluntaris de gestió ambiental.

Dirigides a empreses, ens locals, associacions i fundacions, es poden rebre ajuts a fons perdut entre 500€ i 4.000€ segons el perfil d’activitat.

EMAS (de l’anglès Eco-Management and Audit Scheme -Reglament Comunitari d’Ecogestió i Ecoauditoría-) és una eina de gestió ambiental que emana de la normativa voluntària de la Unió Europea que reconeix a aquelles organitzacions que han implantat un SGMA (Sistema de Gestió mediambiental) i han adquirit un compromís de millora contínua, verificat mitjançant auditories independents. Actualment EMAS s’està posicionant com un certificat oficial molt proper a les estrategies i compromisos de la UE en materia d’economia circular i accío climàtica.

El termini finalitza el 20/07/2020. Aprofita aquesta oportunitat. Contacta amb nosaltres i t’assessorarem sobre certificacions!