Participem al BizBarcelona parlant sobre Economia Verda

Oberta la convocatòria de l’European Green Deal
30/09/2020
Sant Fruitós inicia accions per a la transició verd de les seves empreses amb un servei anàlisi i gestió energètica i de residus
30/09/2020

Participem al BizBarcelona parlant sobre Economia Verda

Entre els dies 21 i 23 de setembre es va celebrar, a la Fira de Barcelona, el BizBarcelona 2020 – Saló de l’Ocupació. En el marc d’aquest saló, Josep Rosell, responsable de projectes de OICOS va participar en un dels tracks sectorials, concretament en una taula rodona sobre economia verda, conjuntament amb Víctor Luna, vicepresident del Col·legi d’Ambientòlegs i consultor a Ecogira, Jordi Oliver per part d’Inèdit, i Arnau Vilardell per part de SomMobilitat. Durant les seves intervencions van poder exposar una perspectiva general del sector de l’economia verda i com evolucionarà en un futur. A més, es van donar a conèixer els perfils, competències i habilitats necessàries per treballar en aquest àmbit.

L’assistència al saló va ser gratuïta i es va dur a terme respectant totes les mesures de seguretat front la Covid-19, essent la primera fira/congrés que es desenvolupa de forma presencial a tot l’estat des de l’inici de la pandemia.