Curs Semipresencial Economia circular: eines i metodologies per a la implementació pràctica de economia circular al model productiu

Premi Catalunya d’Ecodisseny 2019
13/02/2019
El projecte de Xarxa de calor resulta guanyador de Urban Wins Manresa
04/03/2019

Curs Semipresencial Economia circular: eines i metodologies per a la implementació pràctica de economia circular al model productiu

OÎCOS col·labora per segon any consecutiu en l’organització  del curs d’Economia Circular del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya i  realitza la ponència de la sessió inaugural sobre les possibilitats pràctiques de l’Economia Circular.

Al llarg del programa del curs mostrarem diferents eines i estratègies que permeten avançar cap a l’Economia Circular, aplicades a diferents sectors i mitjançant experiències reals:

  • Formar els professionals en matèria d’economia circular (EC), una temàtica àmplia i a la que s’interrelacionen tots els sectors socioeconòmics.
  • Explorar possibilitats d’aplicar el concepte d’economia circular de manera pràctica en diferents sectors d’activitat.
  • Mostrar metodologies per aplicar l’economia circular als negocis tant industrials com de consultoria.
  • Donar les eines per mostrar els avantatges competitius i econòmics d’aplicar mesures d’EC.
  • Mostrar experiències reals que ens apropen a la circularitat de l’economia.

El curs de format semipresencial, consta de dues sessions presencials a Barcelona (sessió inaugural i sessió de cloenda) i la resta s’imparteixen online, en format “d’aula virtual”. Els i les alumnes poden assistir en directe a la presentació del ponent en format videoconferència, i intervenir a la sessió o comunicar-se amb el docent en temps real. Si no poden connectar-se en directe, o si volen repassar els continguts, poden visualitzar el vídeo de la sessió posteriorment, al seu ritme.

Consulteu el programa del curs i accediu a més informació i al formulari d’inscripció.